Focus area’s


Flexibility and large experience

Flexibility and large experience

SCM Ref is met recht een bedrijf met een lange trackrecord en loopt altijd voorop qua techniek en innovatie in de markt. Sinds de jaren 70 produceert onze unitbouw afdeling innovatieve units. Door deze ervaring weten wij als geen ander wat onze klanten wensen en kunnen we daar flexibel op inspelen. SCM Ref zet deze trend verder in de toekomst en ontwikkelt units die aan het huidige investeringsklimaat, alle regelgeving en milieueisen voldoen.

Focus on Innovation

Focus on innovation

SCM Ref is constant in beweging. Wij bouwen units met de focus op innovatie en gaan daarbij altijd één stap verder dan onze concurrenten. SCM Ref in Nederland is gespecialiseerd in ammoniak units, die dermate gestandaardiseerd zijn, zodat de installateur er geen omkijken naar heeft en deze gemakkelijk kan installeren en in bedrijf stellen. Uiteraard beantwoorden deze units aan de laatste regelgevingen en certificeringen. Daarnaast kunnen wij nagenoeg elke project op maat voor u bouwen. Innoveren zit in ons DNA en dat merkt de klant, dat merkt u!

Reliable
partner

Reliable partner

SCM Ref is een betrouwbare partner, met kennis ervaring en daadkracht. Samen met de klant lossen we alle problemen op. Wij kunnen putten uit ons uitgebreid, professioneel netwerk om iedere uitdaging het hoofd te bieden. Mocht ergens toch een kink in de kabel komen, dan lossen wij dit professioneel op. Want onze klanten zijn onze partners!

Unique NH3 chiller line

Unique NH3 Chiller line

SCM Ref Nederland bouwt unieke innovatieve standaard NH3 units. Deze ‘low charge’ ammoniak units beantwoorden aan alle veiligheidseisen die gesteld worden. Ze zijn energiezuinig, efficiënt, prijsgunstig en betrouwbaar. Onze standaard NH3 units zijn dusdanig gebouwd dat ze service-vriendelijk zijn en bovendien eenvoudig te installeren.