SCM Ref


SCM Ref
SCM Ref is de onafhankelijke assemblage faciliteit voor de Beijer Ref bedrijven. Wij zijn ervaren in industrieel ontwerp en bouwkwaliteit. We zijn onder anderen gespecialiseerd in de productie van ammoniak units en we produceren tal van custom made units, die door Beijer Ref klanten wereldwijd worden ingezet.

Al onze units worden geproduceerd volgens ons geïntegreerd kwaliteitssysteem, met gecertificeerd personeel voor de toepassing van de F-gasrichtlijnen en PED-typegoedkeuring, tot categorie IV. De units voldoen aan CE-richtlijnen voor machines, drukapparatuur, laagspanning, EMC en Eco-ontwerp.

SCM Ref Oirschot is voorloper in standaard NH3-oplossingen en in custom made Unitbouw. Een gedeelde passie, geavanceerde vooruitstrevende technologie, maximale duurzaamheid, met de laagste impact op het milieu, hebben ertoe geleid dat onze NH3-koelunits wereldwijd worden ingezet. We willen immers dat ons werk overal ter wereld een positieve impact creëert.

SCM Ref innoveert door onderzoek, ontwerp en productie van standaard NH3-units die zeer duurzaam zijn voor het milieu. Dit wordt mogelijk gemaakt door zeer bekwame professionals die aan één einddoel werken. “Wij geloven dat we kunnen bijdragen aan een duurzamere toekomst. Koelsystemen met natuurlijke koudemiddelen en de technische expertise van deze systemen, zijn onze missie”.