Beijer Ref


Beijer Ref Groep
De Beijer Ref-groep, met het hoofdkantoor in Malmö, Zweden, is een van ’s werelds grootste distributeurs van HVAC & R-technologieën. De expansiestrategie van het bedrijf is tweeledig: de geografische spreiding uitbreiden en het productportfolio en de productie op elkaar afstemmen. Het bedrijf is van plan om als OEM op verschillende locaties over de hele wereld te produceren en het portfolio wereldwijd te verkopen. Het bedrijf is ervan overtuigd en optimistisch dat de vraag naar het gebruik van natuurlijke koudemiddelen zal toenemen. Beijer Ref wil daarom haar portfolio van natuurlijke koudemiddelen uitbreiden. Het is deze wens om voorop te lopen in de ontwikkeling van nieuwe technologie die de uitbreiding van het bedrijf stimuleert.

Beijer Ref is betrokken, vastberaden en verenigd in haar toekomstige strategie. Het bedrijf is marktleider op het gebied van groene oplossingen. Het zit in zijn cultuur en DNA om zorg te dragen voor de bescherming van het milieu. Als Zweeds bedrijf verdedigt Beijer Ref deze waarden binnen de branche.

Beijer Ref Support Center
Is een Beijer Ref bedrijf. Het hoofdkantoor in Oirschot, Nederland, staat bekend als het Beijer Ref Support Center. Het support center is op maat gebouwd volgens de eisen van Beijer Ref en heeft een totale oppervlakte van 12500 vierkante meter. Het is een state-of-the-art gebouw, uitgerust met de nieuwste, duurzame en energiezuinige kenmerken voor de kantoren, het magazijn en de assemblage faciliteit.

Zoals we van de naam kunnen afleiden, is het een support center voor de Beijer Ref-bedrijven en behelst:

  • Backoffice en het algemene magazijn voor de Beijer Ref zelfstandige verkoopbedrijven.
  • SCM Ref assemblage faciliteit voor alle unitbouw activiteiten.
  • Beijer Ref Academy die zich richt op het ontwikkelen van ‘best practice’-kennis over onze innovatieve technologie voor ammoniak en andere natuurlijke koudemiddelunits en ondersteuning van onze partners en klanten met speciale trainingsprogramma’s.

Beijer Ref Support BV
Is het hoofdkantoor in de Benelux en centraliseert de backoffice en het algemene magazijn in het support center en ondersteunt de onafhankelijke Beijer Ref verkoopbedrijven.